Skinboosters voor verschillende levels van jouw huid

Wil je graag mooie resultaten maar geen fillers? Dat kan met skinboosters. Op verschillende manieren kunnen deze in je huid worden gebracht. Profhilo gaat bijvoorbeeld op bepaalde punten in de huid om vanuit daar onderhuids zichzelf verder te verspreiden en een enorme boost aan je huid geven. Andere skinboosters helemaal afgestemd op jouw huid kunnen ook middels een mesoject gun in de huid worden gebracht waarbij totaal geen naalden aan te pas komen. Tijdens een intake gesprek kunnen we jouw huid bekijken en bespreken wat jouw verwachtingen zijn en de behandeling daar op af stemmen.


Profhilo

Dit is een behandeling tegen huidveroudering zonder een filler te zijn. Er wordt speciaal gepatenteerd hyaluronzuur in de huid gebracht op 10 verschillende punten. Dit verdeelt zichzelf onder de huid de dagen na de behandeling. Het simuleert de huid om collageen en elastine aan te maken waardoor de rimpeltjes zichtbaar kunnen verminderen en er een mooie glow op je gezicht komt. Deze behandeling herhaal je na 6 weken nogmaals en als onderhoud ieder half jaar een losse behandeling. Dit zal je huidveroudering tevens enorm vertragen.


Skinboosters via de mesoject gun

De MesojectGun van Toskani is een zeer efficiënt en veilig apparaat om huidverjonging en huidverbetering te bereiken. Er wordt gebruik gemaakt van elektroporatie om de huid te stimuleren en actieve ingrediënten uit mesotherapie makkelijker in de diepste lagen van de huid te brengen. Dankzij een unieke microchip in de opzetkop, wordt micro-exfoliatie en elektroporatie met transdermale afgifte gestimuleerd. Het is dé oplossing voor iedereen die de voordelen van mesotherapie wil en er meteen goed uit wil zien zonder de zichtbare sporen van echte naaldjes.

De behandeling start met een  korte reiniging van de huid. Vervolgens wordt er een cocktail gemaakt van de TKN Cocktails en de TKN Advanced. Dit zijn hoogwaardige serums die geselecteerd kunnen worden op de behoefte van de huid. De mesotherapie cocktail wordt aan het apparaat bevestigd en de MesojectGun-behandeling kan van start gaan. De behandeling wordt afgesloten met een beschermende SPF crème. Je bent daarna meteen weer toonbaar!

Skinboosters

Skinbooster Profhilo
€ 300
Skinbooster bio revitaliser
€ 185
Skinbooster met mesoject gun
€ 185
Huidverbetering en geen prikjes nodig!
wij nemen de tijd

BOEK JE AFPRAAK ONLINE

XL Hair® Booster

XL Hair® is een hairbooster (CE Class III injectable) die haarfollikels lokaal voedt en (re)activeert. XL Hair® kun je toepassen bij niet-verlittekende vormen van alopecia (zoals alopecia androgenetica en alopecia areata). Bij deze vormen van alopecia is XL Hair® veelal succesvol zolang er nog haarfollikels aanwezig zijn en er geen duidelijke andere oorzaak is, zoals medicijngebruik. XL Hair® stopt de actieve haaruitval binnen 3 maanden en stimuleert nieuwe haargroei.
XL Hair® is geschikt voor mannen en vrouwen mits de indicatie goed gesteld wordt en het behandelprotocol strikt wordt aangehouden.

Wat doet XL Hair?

  • Stopt haaruitval
  • Stimuleert nieuwe haargroei
  • Voedt en activeert de haarfollikels
  • Verlengt de anagene fase
  • Verkort de telogene fase
  • Draait het proces van verschrompeling van haarfollikels terug (alopecia androgenetica)

Wij werken de XL Hair® via micro injecties in de hoofdhuid met onze mesogun. Zo komt de werkstof direct waar het zijn moet. Dit doet geen pijn.

Het is belangrijk dat het behandelprotocol goed wordt gevolgd. Voor mannen betekent dat een kuur van (minimaal) 6 behandelingen en voor vrouwen (minimaal) 8, met een interval van 1-2 weken.


Indicaties
:

  • alopecia androgenetica
  • alopecia areata
  • andere, niet verlittekende vormen van haaruitval
  • er moeten nog haarfollikels aanwezig zijn

Resultaten uit klinisch onderzoek tonen aan dat 85% van de behandelde mannen en vrouwen zeer tevreden zijn met de behaalde resultaten. Niet iedereen, omdat de oorzaak niet altijd te achterhalen is en niet iedereen reageert op de behandeling.