PMU Studios

Natuurijk willen we je graag laten weten waarom je voor een behandeling bij ons kiest.
Bij het zetten van permanente make-up kunnen veel onderdelen fout gaan. Daarom wat uitleg over onze manier van werken:

De vorm van wenkbrauwen is mooi en natuurlijk

Over wat mooi en niet mooi is aan de vorm van wenkbrauwen kan je uiteraard van mening verschillen. Toch is er een standaard voor wat mooi is. Uiteraard luisteren we wel goed naar jouw voorkeur voor een softe, pittige of ronder gevormde wenkbrauw. We adviseren je hierbij en kiezen een manier van pigmenteren die bij jouw gewenste vorm past. De vorm van je wenkbrauw is dus altijd naar jouw wens!

Wij besteden veel aandacht en tijd aan het exact tekenen van mooie en gelijke wenkbrauwen. Hiervoor gebruiken wij de brow mapping-techniek, zoals bij DMT Beauty wordt aangeleerd. Het eindresultaat is altijd een goed gevormde en natuurlijk ogende wenkbrauw.

Mooi blijvende kleur van de gebruikte pigmenten

Het verkleuren van pigmenten naar blauw of rood is iets wat veel mensen wel kennen. Dit hebben wij onder controle door te werken met semi-permanente make-up. Deze wordt ondieper in de huid gebracht waardoor verkleuren eigenlijk niet voor komt.

Wij gebruiken veilige, organische pigmenten van LaBina die dierproefvrij zijn. Deze zijn ook vrij van ijzeroxydes en alcohol.

Grote mate van hygiëne en veiligheid

Hygiëne en veiligheid kunnen we garanderen omdat we herhaaldelijk gekeurd worden door de GGD en daardoor ook het GGD-keurmerk mogen dragen. 

Hoge kwaliteit

De prijs die je betaalt bij pigmentisten geeft eigenlijk aan hoe ervaren en hoe goed je pigmentist is. De kwaliteit van de gebruikte materialen spelen ook een rol.

 

Wij blijven continu investeren in onze ontwikkeling door het volgen van masterclasseszodat we voor jou de beste techniek toe kunnen blijven passen. Je bent bij ons in goede handen. 

Alle tijd voor je

Bij PMUstudios kijken we niet op de klok. We nemen alle tijd die nodig is. 

eyeliner PMU resultaten
Even voorstellen

Ik ben sylvia

Permanente make-up moet je op een natuurlijke manier mooier maken!

EVEN voorstellen

Ik ben Kateryna

Voor mijn klanten wil ik het beste van het beste, met minder neem ik geen genoegen.

wenkbrauw gezet voor pmu
Even voorstellen

Ik ben sylvia

Permanente make-up moet je op een natuurlijke manier mooier maken!

EVEN voorstellen

Ik ben Desi

Het leukste van mijn werk is dat mijn klanten helemaal blij de deur uit gaan.