Permanente Make-up

Hoewel we meestal spreken over PERMANENTE make-up, werken we bij PMUstudios met SEMI-PERMANENTE make-up. Semi-permanente make-up is een manier waarbij met een naaldmodule een speciaal pigment in de ondiepere lagen van de huid wordt gebracht. Hierdoor ontstaat een verfijnde, mooi gekleurde semi-permanente vorm in de huid.

Mogelijkheden:
  • wenkbrauwen verfraaien
  • lippen corrigeren of een warmere kleur geven
  • eyeliners aan brengen
  • tepelhof corrigeren of aanbrengen

De manier van werken en de manier van tekenen zijn bepalend voor het eindresultaat en het resultaat op de lange termijn. Bij PMUstudios nemen we alle tijd voor je, we hebben geen klok in de praktijkruimte. Juist in alle rust komen we tot een geweldig resultaat.

We gebruiken organische pigmenten die erg mooi blijven in de huid en niet na verloop van tijd verkleuren. Wij werken uitsluitend met pigmenten en apparatuur voor het hogere segment semi-permanente make-up.

Let wel op: semi-permanente make-up is geen tatoeage en geen permanente make-up. Een wenkbrauw die gezet is met tatoeagetechnieken of normale permanente make-up blijft niet mooi van kleur en zal altijd na verloop van tijd blauw of rood verkleuren. Semi-permanente make-up ligt ondieper in de huid dan een tatoeage of gewone permanente make-up en vervaagt na verloop van tijd door natuurlijke celvernieuwing. Daarom vereist deze techniek onderhoud. Afhankelijk van je huidtype zien we je graag na 1-3 jaar terug voor een touch up om de mooie, warme natuurlijke kleur bij te werken.

Vaak krijgen we de vraag of we correcties kunnen doen van permanente make-up die elders is gezet. Als de make-up met een andere techniek is gezet dan semi-permanente make-up, is dit niet altijd mogelijk. Daarom vragen wij in deze gevallen eerst een foto te sturen, zodat we kunnen beoordelen of we een PMUstudios-waardig resultaat kunnen bereiken.

Bij permanente make-up praktijken betaal je voor de ervaring, opleiding en kwaliteit van de behandelaar. Mensen die naar ons komen zijn bewuste kiezers. Onze klanten hebben vertrouwen in ons omdat we goed zijn in ons werk en prachtige resultaten behalen.

SOORTEN BEHANDELINGEN MET SEMI-PERMANENTE MAKE-UP

model PMU
Wij creëren een mooie zacht gepoederde wenkbrauw

POWDERBROWS

natuurlijke wenkbrauwen met hairstrokes

NANOBROWS

model voor PMUstudios
model permanente makeup
natuurlijke lippen met een betere vorm en kleur

NUDE BLUSHLIPS

Een zachtere tint eyeliner die nooit meer uitloopt

EYELINERS

eyeliner PMU resultaten

NA HET ZETTEN VAN SEMI-PERMANENTE MAKE-UP

NIET DIRECT HET UITEINDELIJKE EFFECT
Direct na de behandeling en in de dagen erna ziet de semi-permanente make-up er nog niet meteen uit zoals het uiteindelijk wordt. Schrik hier niet van. Gedurende het natuurlijke genezingsproces verandert het behandelde gebied van kleur, voordat je het mooie uiteindelijke resultaat ziet. Goed om rekening mee te houden zodat je weet hoe het proces werkt. Uiteraard leggen we je dit tijdens de behandeling nog goed uit en krijg je nazorginstructies mee naar huis die makkelijk te volgen zijn.

ZWELLING

Direct na de behandeling zijn de wenkbrauwen, lippen of eyeliners duidelijk gezwollen. De volgende dag is dit vaak al weggetrokken. 

DE KLEUR GAAT VERANDEREN
Na de behandeling ziet de kleur er erg intensief uit. Na enkele dagen gaat het behandelde gebied wat vervellen en zal de kleur voor een groot deel verdwijnen. Na 30 dagen keert deze weer voor een gedeelte terug. Dit effect heeft te maken met het natuurlijke genezingsproces.