BBGlow

BBGLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale teint wordt gecreëerd. Deze behandeling is zeer effectief in combinatie met meso-therapie. Bij meso-therapie wordt mbv naaldjes een serum ingebracht, specifiek voor jouw huidprobleem. Bij BBGlow wordt mbv een DermaPen een kruidenextract ingebracht met een huidskleur.

Je huid ziet er stralend en egaler uit.

    Het herstelt onder andere:
  • littekens als gevolg van acne
  • grove huidstructuur
  • donkere kringen onder de ogen
  • pigmentvlekken
  • rimpels

Voor een filmpje van de behandeling, klik hier

Tijdens het meso-therapie gedeelte van de behandeling maken we met minuscule naaldjes kleine oppervlakkige gaatjes in de huid. Het prikkelt de huid precies genoeg waardoor het natuurlijke herstelproces van de huid wordt geactiveerd. Dit doen we met een op jouw huid afgestemde ampul met werkstoffen. Door de prikkeling in het bindweefsel komen er stofjes vrij die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine.

Bij het BBGlow-gedeelte brengen we een huidkleuring kruidenserum in de huid aan met nog dunnere naaldjes, die je niet voelt. Dit zorgt voor de mooie egale teint in je huid. Voor een volledig effect adviseren we 3-5 behandelingen met een tussenpose van 4-6 weken. Het gedeelte BBGlow kun je iedere 2 weken doen om de egale teint te behouden.

BBGLOW

Gezicht zonder meso huidverjonging
€ 75
Gezicht met meso huidverjonging
€ 149
Gezicht en hals zonder meso huidverjonging
€ 85
Gezicht en hals met meso huidverjonging
€ 179
wij nemen de tijd

BOEK JE AFPRAAK ONLINE

wenkbrauw gezet voor pmu
Open Whatsapp